Toggle offcanvas area
Menu

Privacybeleid

Zorgvuldig omgaan met (persoons) gegevens is voor mij vanzelfsprekend

Privacybeleid

Ik ben mij ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik gaan dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Hoe ik dat precies doe, lees je op deze pagina.
 De door jou achtergelaten of geplaatste informatie op deze website wordt zorgvuldig verwerkt, waarbij je privacy zoveel mogelijk wordt beschermd. De verwerking zal plaatsvinden in overeenstemming met de geldende (privacy)wet- en regelgeving.

Verwerking persoonsgegevens

Ik gebruik je persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Ik verstrek je persoonsgegevens niet aan derden. De persoonsgegevens die je aan mij verstrekt, worden slechts voor de volgende doeleinden verwerkt:

  • Contactformulier: je gegevens worden automatisch per e-mail naar ons verstuurd. Je gegevens worden niet opgeslagen. Na afhandeling van je e-mailbericht wordt het e-mailbericht verwijderd.

Alle doeleinden hebben als doel je te informeren en te ondersteunen bij de uitvoering van je professionele activiteiten. De inhoud heeft betrekking op activiteiten en (inter)nationale ontwikkelingen en zijn alleen werkgerelateerd.

Wijzigen persoonsgegevens

Je kunt de gegevens die ik over jou heb vastgelegd te allen tijde per e-mail (joan@debouwplaats.online) bij mij opvragen en laten aanpassen. Om misbruik te voorkomen kan ik je vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Wijziging privacybeleid

Ik  behoud mij het recht voor om de privacy policy te wijzigen binnen het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Disclaimer

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. Ik streef ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website kun je per e-mail aan mij kenbaar maken. Ook als je meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden hoor ik dit graag van je. Het auteursrecht op de afbeeldingen van deze website wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Debouwplaats.online neemt geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor de consequenties/gevolgen van het gebruik van de geboden informatie. Debouwplaats.online neemt bovendien geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor andere versies van documenten dan die gepubliceerd zijn op deze site of voor documenten op deze site die afkomstig zijn van derden.

Inhoud

Het overnemen van een gedeelte van de content voor eigen particulier, niet-commercieel gebruik is toegestaan, mits de bron wordt vermeld. Het overnemen van informatie van deze website voor zakelijke of commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van debouwplaats.online.

Cookies

Wat zijn cookies

Een cookie is een eenvoudig tekstbestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd. Het wordt door uw browser opgeslagen op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone. Cookies zijn nooit toegankelijk voor andere partijen dan de partij die de cookie heeft geplaatst. Cookies van deze website zijn veilig. Cookies kunnen geen persoonlijke informatie verzamelen maar enkel computers identificeren. Cookies zijn veilig voor uw pc, laptop, telefoon of tablet.

Deze website maakt gebruik van van cookies. Hieronder kun je lezen waarom. Hopelijk accepteer je de cookies.

Bezoekers van de website blijven anoniem. Ook voor cookies geldt dat ze nooit direct aan individuen zijn te koppelen.

Deze website gebruikt cookies voor webstatistieken, namelijk:

  • Analyse cookies: Deze website gebruikt Google Analytics voor het verzamelen van webstatistieken. De cookies geven inzicht in hoe de bezoekers de website gebruiken, welke pagina’s het best worden bezocht en waarop gezocht wordt. Op basis daarvan kan de website verbeterd worden. Over deze cookies moeten de bezoekers geïnformeert worden. Er is een bewerkersovereenkomst gesloten met Google en het ‘gegevens delen’ met Google zijn uitgezet. De IP-adressen zijn geanonimiseerd waardoor persoonlijke data niet beschikbaar is voor Google. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers.

Cookies worden altijd opgeslagen in uw browser, tenzij je dit niet toestaat. In je browser kun je de informatie over alle cookies bekijken en de vervaldatum zien. De meeste cookies verlopen na een bepaalde periode automatisch. Er worden dan geen gegevens van je sitebezoek meer geregistreerd. Dit is ook afhankelijk van je persoonlijke instellingen. Je kunt de cookies alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw eigen computer zijn opgeslagen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser. Let op: de meeste websites werken niet optimaal wanneer je cookies uitschakelt.